BIOMEDIS TRINITY

Beschrijving

BIOMEDIS TRINITY is de geavanceerde effectieve wellness-technologie van multi-frequentie synchronisatie, "verpakt" in een uniek apparaat - stijlvol, betrouwbaar, compact en lichtgewicht. Het is gemakkelijk om het overal mee naar toe te nemen en het geeft je zelfvertrouwen over je gezondheid. 

BIOMEDIS TRINITY verbetert lichaamsfuncties en -systemen (nerveus, bloedsomloop, ademhalingswegen, spijsvertering, voortplanting, excretie, endocriene, musculoskeletale, lymfatische, immuun), het verbetert de werkcapaciteit van organen, voorkomt vroegtijdige veroudering, behoudt de natuurlijke balans. Het apparaat biedt infectieuze veiligheid, dankzij de antiparasitaire en zuiverende functie. Het helpt om afval en giftige stoffen te verwijderen. Stel je voor hoe je gezondheid kan zijn met het gebalanceerde en harmonieuze werk van lichaam en geest. 

BIOMEDIS TRINITY opent de toegang tot het reservaat en de verborgen mogelijkheden van het lichaam. In de vierde modus stemt het apparaat je hersenen af ​​op wat je wilt doen. Blijf vrolijk wanneer je slaperig bent. Concentreer je en stem af op studies en werk als je onder stress staat. Ontspan na een drukke dag. Selecteer het werkprogramma in de vierde modus die het beste bij u past. Voel wat je brein je kan geven, door de natuurlijke activering van zijn diepe structuren. Start het zelfherstellende proces. 

Het werk van BIOMEDIS TRINITY is natuurlijk en creëert niets onbekends of atypisch voor ons lichaam en geest. Er is 100% veilige en gepatenteerde technologie gebruikt. 

BIOMEDIS TRINITY is zeer comfortabel in gebruik . We combineerden de beste technische oplossingen in één apparaat:

 • helder contrastscherm;
 • aanraakpaneel met reverse recall;
 • hoogwaardige behuizing van versterkt glas;
 • niet grote afmetingen (14х48х92 mm);
 • continu werk (1e modus - 18 uur, 2,3,4-de modi - 10 uur).Een succesvolle ontwerpoplossing - meerdere interne partities verhogen de kwaliteit en betrouwbaarheid van de werking. 

Aandacht! Het apparaat is gecontra-indiceerd in de aanwezigheid van een implanteerbare pacemaker. 

BIOMEDIS TRINITY (YouTube) 

«Vandaag heb ik mijn nieuwe Biomedis Trinity ontvangen en nu heb ik het ontspanningsprogramma ingeschakeld. Ik heb al gemerkt dat ik veel minder spanning in het lichaam heb, mijn schouders zijn niet meer zoals stenen. » 
Sergey Kovalsky 

«Goede keuze, het werkt echt, mijn welzijn nu en maanden geleden vergeleken, ik voel me nu een andere persoon. Met dank aan Biomedis! » 
Maria Plotnikova 

«Ik ben er absoluut dol op !!! Ik gebruik het nog maar twee weken, maar er is veel minder angst, ik voel me veel levendiger en energieker en ik hoef niet zoveel pillen te nemen als vroeger.! » 
Nadezhda Kachurova 

«De ochtendversheidsmodus helpt me om mijn dag te beginnen en ben er echt blij mee!Mijn man zegt dat ik veranderd ben. Ik lach elke ochtend zorgeloos zoals ik deed toen ik jong was en toen we trouwden.)) » 
Galina Smirnova 

«Ik probeerde een programma om te slapen in de modus 4. Ik had dit effect niet verwacht, omdat ik al heel lang last heb van slapeloosheid. Ik ben nu een week lang zonder problemen in slaap gevallen, ik ben eindelijk uitgeput van het gevoel uitgeput te raken, toen ik me slaperig voelde maar niet in slaap kon vallen. » 
Vladimir Fomin

Hoe te gebruiken

Modi 1 en 2 
Deze modi worden gebruikt voor bioresonantiecorrectie voor verschillende abnormaliteiten in het lichaam en voor profylaxe. In modus 2 is de correctie-efficiëntie hoger vanwege de nauwkeurigheid van het afstemmen op een specifiek organisme en de uitbreiding van het signaalpenetratiegebied. 
Lijst met programma's voor modus 1 en 2 
Om een ​​specifiek probleem op te lossen zijn er gecompileerde complexen van de afzonderlijke programma's, gebruikmakend van de software. 
In het apparaat zijn kant-en-klare complexen voor het meest voorkomende probleem voor modus 1 en 2. 

Modus 3 
Deze modus wordt gebruikt als een monocorrectie voor eventuele afwijkingen in het werk van het organisme en voor de preventie van ziekten. 
Het wordt ook gebruikt in combinatie met modus 1 of 2. 

Modus 4 
Deze modus wordt gebruikt als een monocorrectie voor psychosomatische problemen. 
Het wordt ook gebruikt voordat andere modes worden toegepast als een activator van de reactie van het lichaam op een exogeen elektromagnetisch veld. 

Neem voor een optimaal gebruik van het apparaat contact op met een online consultant voor MES of een specialist in uw regio. 

 

voordelen

 • Unieke multi-frequentie synchronisatietechnologie voor effectieve reiniging, bestrijding van ziekteverwekkers, herstel en profylaxe.
 • Breed scala aan actie. Meer dan 1000 programma's en complexen voor het oplossen van specifieke problemen. Beschikbaarheid van programma's voor algemene versterking en herstel.
 • 4 impactmodi die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen worden gebruikt voor meer efficiëntie.
 • КElk van de modi is gebaseerd op een fundamentele onderzoeksbasis.
 • Het effect op het lichaam op drie niveaus tegelijk.
 • Technologie voor het scannen en detecteren van resonantiefrequenties van lichaamsabsorptie voor nauwkeurigheid en diepte van een impact.
 • Continu gebruik zonder opladen tot 18 uur.
 • Betrouwbaarheid en gemak.

Technologies

In modus 1 werkt het apparaat volgens de BRT-methode . De impact op het lichaam vindt plaats via een netwerk van bloedvaten, een netwerk van zenuwvezels en biologisch actieve punten op het huidoppervlak. 

Tijdens de werking wordt in de modi 2,3,4 een technologie van multifrequentiesynchronisatie gebruikt . Drie zenders werken gelijktijdig. 

In de modi 2,3,4 vindt de impact plaats : 
- via een netwerk van bloedvaten, een netwerk van zenuwvezels, biologisch actieve punten op het huidoppervlak; 
- op cellulair en intracellulair niveau; 
- door een watermatrix. 

Wanneer je de modi 2,3 en 4 inschakelt, scant TRINITY het lichaam en onthult de resonantiefrequenties van absorptie van het lichaam . Het apparaat past zich aan en de impact van therapeutische frequenties treedt op bij "hoorbare" voor de lichaams- resonantiefrequenties. Resonantie-absorptiefrequenties, die in een functionele verbinding staan, veranderen constant hun waarden, daarom past TRINITY zich voortdurend aan aan deze veranderingen en behoudt het een adequate frequentie van invloed door corrigerende signalen. Hierdoor dringen de correctiefrequenties zonder belemmering het lichaam binnen, ze beïnvloeden dieper en efficiënter. 

In modus 2 komen de correctiefrequenties het lichaam binnen op drie niveaus, resonerend met de structuren van het lichaam, informeren ze over gezonde trillingsfrequenties en stimuleren ze het lichaam om voor zelfgenezing te werken. 

In modus 3 worden de basale ritmes van het organisme beïnvloed. Basale ritmes zijn de initiële, basale, diepe ritmes van een mens, ontwikkeld in de loop van de evolutie. In een staat van gezondheid zijn ze duidelijk gedefinieerd en met elkaar gesynchroniseerd.Dankzij de fractale onderlinge relatie tussen de modulatiefrequenties, wordt het herstel van basale ritmes en inter-synchronisatie van deze ritmes op alle functioneel-hiërarchische niveaus van het organisme bereikt, waardoor de gezondheidstoestand terugkeert. 

In modus 4 is er , op basis van de verschillen in de fysieke parameters van afzonderlijke delen van de hersenen, een selectieve impact door verschillende modulatiefrequenties, waarvan de correlatie is gecorreleerd met de hersentimes. Het meerkanaalse effect op het lichaam wordt uitgevoerd volgens hetzelfde principe dat de hersenen zelf gebruiken om de homeostase te behouden. De diepe, oude structuren van het menselijk brein worden gestimuleerd. Deze structuren zijn verantwoordelijk voor het beheer van de reserve en verborgen vermogens van het lichaam.