ECOFOOD

Beschrijving

ECOFOOD desinfecteert voedsel, water en huishoudelijke artikelen. Het effect van het apparaat is ongunstig voor pathogene organismen. Dit voorkomt infectie in het menselijk lichaam, biedt preventie van vele ziekten en ondersteunt een veilige omgeving.

Elke dag ontmoet het menselijk lichaam ziekteverwekkers - slecht verwerkte groenten en fruit, geïnfecteerde vis en vlees, keukens, badkamers en toiletten, deurmatten, banken voor huisdieren. Chemische desinfectiemiddelen en detergenten worden over het algemeen gebruikt voor desinfectie. Het gebruik van ECOFOOD voor desinfectie is de meest milieuvriendelijke manier om pathogene micro-organismen te beïnvloeden.

ECOFOOD wordt effectief gebruikt voor:

 • decontaminatie en activering van water, verwijdering van de schadelijke invloed van chemische en biologische contaminanten op het lichaam.
 • verwerking van voedsel (vlees, groenten, fruit, groenten, vis, eieren, dranken, enz.) voor decontaminatie, verbetering van de smaakvoordelen en langere houdbaarheid; neutralisatie van de impact van natuurlijke en chemische verontreinigingen in het voedsel op het lichaam.
 • aquariumonderhoud (decontaminatie van water en verbetering van de waterkwaliteit).
 • desinfectie van toiletten, badkamers en werkbladen in keukens.
 • verbeteringen van de kieming van zaden en hun houdbaarheid door hun behandeling vóór het opslaan en zaaien.
 • desinfectie van toiletten voor katten en honden en hun levensonderhoud.

Technologies

Het apparaat Ecofood bevat een elektromagnetische veldemitter van optische diapason. Het veld dat door het apparaat wordt gegenereerd, heeft essentiële biologische activiteit. Deze impact is negatief voor pathogene organismen. Als het nodig is om voedsel en water te ontsmetten, moet u een informatieve matrix van 'Chlorhexidine' toevoegen en een geschikte amplitudemodulatie van de optische stralingsbron gebruiken. Het stralingsvermogen en de parameters van een amplitudemodulatie van straling worden ingesteld, geregeld en geregeld door het ingebouwde programma met behulp van een microprocessor. Wanneer het apparaat in werking is, wordt een deel van de energie van elektromagnetische straling omgezet in een bioveld, vergelijkbaar met het effect dat wordt gecreëerd door de functionele systemen van het menselijk of dierlijk lichaam.

Volgens de experimenteel verkregen resultaten heeft het elektromagnetische veld gegenereerd door de inrichting een voldoende sterke biologische activiteit. Hiermee kan het huidige biologische effect zowel gunstig zijn voor het bestraalde organisme als ongunstig voor levende weefsels. Dit hangt af van de combinaties van modulatiekarakteristieken en de vorm van straling vastgesteld in het programma. Het teken (±) van het biologische effect en de selectie van de parameters, de intensiteit en het type straling dat in het programma is opgenomen, werd empirisch uitgevoerd (maar de theorie van dergelijke processen bestaat nog niet) met behulp van biosensoren of biodetectoren (celpopulaties en culturen) of door subjectieve perceptie van een menselijke operator, (paranormaal begaafden en biolocatie). Het biogene stralingseffect van het apparaat kan behoorlijk variëren in het dynamische bereik, van biostimulerend tot biopathogeen, afhankelijk van het type pulsmodulatie van de stralingsbron. Als de straling van het apparaat door een substantie passeert, ontvangt de stralingsstroom een ​​aanvullende specifieke informatiemodulatie die informatie over deze substantie bevat die samen met het stralingsveld op het bestraalde organisme, voedsel of water wordt meegevoerd. Als gevolg hiervan krijgt het lichaam een ​​extra en zeer belangrijk biologisch actief effect. Wanneer het apparaat wordt gebruikt om voedsel en water te desinfecteren, wordt "Chlorhexidine" of informatiematrix van de geïnactiveerde stam van het pathogene organisme in het apparaat ingebracht en wordt het overeenkomstige programma van informatiemodulatie van de bron van optische straling ingeschakeld. Het ECOFUD-apparaat wordt vervaardigd met de gevestigde matrix "Chlorhexidine".

De stralingsgenerator werkt op een frequentie met een golflengte van 525 nanometer, een stralingsvermogen van 500 milliwatt, een actieve straal van 50 cm op het object van bestraling, twee modulatiefrequenties van straling: 12,5 hertz en 3,5 kilohertz. Het apparaat is klein in de maat 58x105x19 mm, gevoed door 3 volt van twee AAA-batterijen.

 

voordelen

 • Eco-vriendelijke methode van desinfectie;
 • Verhoog de houdbaarheidsperiode van voedselproducten;
 • Verbetering van de kwaliteit van water en voedsel.


Hoe te gebruiken

 1. Plaats het apparaat aan de achterzijde (zonder een tekening) van de verwerkte producten, water, oppervlakken op een afstand van ongeveer 50 cm.
 2. Schakel het apparaat in door kort op de knop te drukken. Een verlichte LED geeft aan dat het apparaat is ingeschakeld. Na 20 minuten wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.
 3. Als u het apparaat met geweld moet uitschakelen, drukt u op de knop en houdt u deze ingedrukt totdat de LED uit is.

Aandacht! Leid ECOFOOD niet met zijn achterkant naar de persoon. ECOFOOD met een informatiematrix van chloorhexidine is alleen bedoeld om water, voedsel en huishoudelijke artikelen te beïnvloeden