Over het bedrijf 
Welkom bij BIOMEDIS! 

We hebben een bedrijf opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven informatie te krijgen, niet alleen over onze unieke producten, maar ook over de meest actuele informatie over de waarde van het eigen leven voor een persoon zelf, voor zijn familie en vrienden en voor zijn samenleving. We proberen de veranderende houding ten opzichte van eigen gezondheid, toekomst en leven te helpen verbeteren. Activiteit van onze wetenschappers, ingenieurs en artsen is gericht op het creëren van verschillende methoden, complexen, apparaten van energie-informatiegeneeskunde. Wetenschappelijk onderzoek, praktische uitwerkingen en revolutionaire prestaties op het gebied van gezondheidsondersteuning en verlenging van het menselijk leven maken het mogelijk unieke, nieuwe producten aan te bieden die betrouwbaar en erkend worden in de hele wereld. 
Wij denken dat de beste manier om de aandacht van mensen te vestigen op een gezonde levensstijl en het voorkomen van ziektes is om producten uit te werken die zorg voor de gezondheid comfortabel en universeel maken. Met behulp van geavanceerde technologieën behandelen, corrigeren en ondersteunen onze apparaten en apparaten een hoog niveau van welzijn en energie van het lichaam, waardoor gezondheid haalbaar is. 
Wij gebruiken graag apparaten BIOMEDIS, werken in het bedrijf BIOMEDIS en werken nieuwe producten uit voor u en onze familieleden. We zijn trots op onze activiteit, maar we stoppen nooit met acteren. Elke nacht slapen we, terwijl we de droom hebben om onze producten beter, effectiever, comfortabeler en haalbaarder te maken. Maar elke ochtend worden we gelukkig wakker omdat we weten dat we vandaag een aantal andere personen zullen helpen, personen die op jou lijken. 

Onze doelen en waarden 

Het leven van ons bedrijf wordt bepaald door de volgende waarden:

 • Vrijheid;
 • Gezondheid;
 • Innovaties en tradities;
 • Nastreven van uitmuntendheid;
 • Verantwoordelijkheid;
 • Goed doel;
 • Integriteit;
 • Welvaart.

De doelstellingen van BIOMEDIS worden bepaald door de behoeften van onze klanten en partners:

 • We geven technologieën van gezondheid aan mensen; we maken hun leven beter en helpen hen hun verlangens en dromen te realiseren.
 • Wij vertegenwoordigen een van 's werelds beste bedrijven op het gebied van technische oplossingen voor herstel en ondersteuning van gezondheid in huisomstandigheden; succes van het bedrijf is gebaseerd op professionaliteit en gevoel van vrijheid en geluk van zijn partners.

Onze geschiedenis 

- 2005 is het jaar van oprichting van het onderzoeksinstituut voor energie-informatieve biotechnologieën. 
- 2008 is het jaar van oprichting van het onderzoeks- en productiebedrijf "BIOMEDIS". 
- 2008 is het jaar van registratie van het Russische Ministerie van Gezondheid voor het apparaat BIOMEDIS. 
- 2009 is het jaar van het verkrijgen van een licentie voor de productie van apparaten BIOMEDIS en de start van de verkoop binnen Rusland. 
- 2010 is het jaar van toetreding tot de afzetmarkten in de verre en verre landen. 

Belangrijkste mogelijkheden waren het gebruik van apparaten BIOMEDIS

 • Individualisering van therapie voor elke specifieke patiënt.
 • Complexiteit van de impact op de patiënt met behulp van zijn interne reserves (bioresonantietherapie), evenals externe therapietypen, zoals elektropathie, lasertherapie, magnetische therapie en homeopathie.
 • Behandeling van een breed scala aan ziekten.
 • Ontbreken van negatieve en ongewenste reacties bij correcte toepassing.
 • Gemak en eenvoud van gebruik.
 • Compactheid van apparatuur die het mogelijk maakt patiënten te behandelen in zowel ambulante als huiselijke omstandigheden.
 • Ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie heeft toegestaan ​​met behulp van de medische techniek.

Goed doel 

We zijn onze klanten en partners erg dankbaar voor de mogelijkheid om vriendelijkheid en ondersteuning te tonen om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine wezen. We proberen veel bij te dragen aan de activiteiten van filantropische stichtingen en geluk van kinderen uit The Child's House, die betalen voor de vervulling van hun behoeften en vereisten; en we zijn blij dat u onze inspanningen ondersteunt die voor deze nobele activiteit worden uitgeoefend! 

Vandaag is het bedrijf BIOMEDIS een bedrijf met geweldige mogelijkheden voor iedereen die onze waarden deelt. Onze partners en we ontwikkelen innovatief en liefdadigheidsactiviteiten en helpen mensen uit verschillende landen om gezond en gelukkig te zijn. Doe met ons mee! Het is geweldig om met ons samen te werken!